Velkommen til TSI Basketak!


For å melde deg inn trykker du BLI MEDLEM. Se også veilederen på fanearket HVORDAN BLI MEDLEM (under oppdatering).


For booking av trening går du i kalenderen og velger timen du ønsker å melde deg på. Det ikke tillatt med flere enn 10 personer samtidig på kampsportrommet for tiden.


Vi er en kampsportgruppe under Tromsøstudentenes Idrettslag som trener blandet kampsport (MMA), med egne timer i BJJ, submission wrestling, MMA og boksing. På grunn av gjeldende smittevernsreguleringer har vi per dags dato kun boksetimer.


Mer info fås på facebookgruppen TSI Basketak forum 


Basketak har siden 2008 arrangert organiserte treninger flere ganger i uken innen både boksing, bryting, brasiliansk jiu jitsu, judo, kickboksing, muay thai, submission bryting og MMA.
Vi har flere aktive medlemmer med varierende erfaringsnivå som konkurrerer både nasjonalt og internasjonalt.

Nybegynneropptak ved semesterstart hver høst der alle studenter, og andre, tilbys en vanvittig morsom og utfordrende treningsform! Det er såklart også mulig å starte som nybegynner midt i semesteret, men da må det påberegnes en brattere læringskurve.


Treningstider


For booking av trening går du i kalenderen (https://basketak.tsidrett.no/p/39659/kalender) og velger timen du ønsker å melde deg på. Det ikke tillatt med flere enn 20 personer samtidig på kampsportrommet for tiden.


Ved spørsmål ta kontakt med oss på facebook 

 

Facebook: https://www.facebook.com/tsibasketak/ 

Mail: tsibasketak@gmail.com 

Instagram: https://www.instagram.com/tsibasketak/ 

Denne posten inneholder til enhver tid oppdatert info om pris, treningstider, utstyr etc. 

 

1: Pris og innmelding:
Det er tre ting man må betale for å være medlem i TSI Basketak: a: medlemsskap hos Kraft. b: betalt medlemsavgift hos TSI Basketak. c: Betalt medlemsavgift til TSI.

Er du allerede medlem på Kraft allerede så kan du hoppe rett til punkt 2.

a: Bli medlem hos Kraft: Gå på Kraft sine sider for pris per mnd: http://kraftsportssenter.no/, evt ta kontakt med skranken på Kraft sportssenter. Og nei, man får ikke 2 gratis uker på Kraft. Vi får en gratis prøvetime per pers på Kraft. Om du allerede er medlem på Kraft sp kan du ha en gratis prøveuke i vår klubb.
DU FÅR TILGANG TIL ALT PÅ KRAFT FOR PRISEN; INKL: STYRKETRENING, YOGA OG BADSTU, SAMT KRAFT ELVERHØY. Mulig unntak på klatring...

b: Medlemsavgift Basketak: I tillegg til månedsprisen kommer vi til å ta 300/halvår kun til basketak. Betaling av utstyr og medlemsavgift til Basketak kan gjøres på vipps, søk opp tsi basketak på «betal» inne i appen. Vi har også kortleser om det skulle være behov for det.

c: Medlemsavgift TSI. I tillegg kommer avgift til TSI. Dette betales på tsidrett.no på følgende måte:
* Opprett konto om du ikke allerede har.
* Gå til Min konto -> Medlemskap -> Administrer
* Trykk på Mine medlemskap -> Tromsøstudentenes Idrettslag
* Pass på at det er huket av på TSI Basketak (Boksing)
* For å sjekke hvilke perioder du har betalt TSI-medlemskap for kan du gå til Mine betalinger i menyen til venstre

Når du har fullført stegene a, b og c så er du med i TSI Basketak!


2. Treningstider:
Se fanearket TRENINGSTIDER på denne siden.

Det blir mulig for medlemmene å bruke rommet mellom 7-16, gitt at det ikke er booket til annen aktivitet. DVS at earlybirdtrening er mulig.

3. Utstyr: Vi stiller med en hel del låneutstyr, foruten tannbeskytter, susp og tilsvarende personlig utstyr. Når det kommer til personlig utstyr, så har vi samarbeidsavtale med Macron og Combatcorner.

Betaling av utstyr kan gjøres på samme måte som medlemsavgift til tsi basketak

4. Adgang for ikke-medlemmer. IKKE-MEDLEMMER får selvsagt komme på seminarer osv uten å være medlem!

Som sagt har vi kun en prøvetime per pers. Likevel så har vi sammen med Kraft funnet en løsning slik at folk fra andre klubber med beviselig tilhørighet til andre klubber, f eks. tse, bryteklubben, sbg etc kan trene med oss uten å betale. Dette vil ikke gjelde om man bor i Tromsø/Omegn og trener mer enn et par-tre ganger i måneden over lengre tid hos oss.

Følg denne veilederen for å melde deg inn i TSI Basketak


1.

Trykk på BLI MEDLEM på denne siden. (https://basketak.tsidrett.no)


2.

Fyll ut skjemaet med dine opplysninger.


3.

Trykk på Send søknad.


4.

Når søknaden er behandlet av medlemsansvarlig får du en epost der du må gå inn å valdidere dine opplysninger. Norges Idrettsforbund krever at du også skriver inn ditt personnummer her.


5.

Siste steg er å lage et passord til kontoen din på tsidrett.no.

Levert av IdrettenOnline